Uudised

Ülepüügi valguses: ameeriklased valmistavad ubadest tuunikala ja kasvatavad laboris kalarakke

Toimetas Vidrik Võsoberg, 25. november 2019, 11:13

4 KOMMENTAARI

e
Eino Taruk/ 3. detsember 2019, 17:23
Olen söönud mõlemat, nii ülikaalist kaaviari kui ka valgumarja. Maitseomadustelt on valgumari kaugelt üle.
k
kui ei sobi süüa siis pole liha puudust/ 3. detsember 2019, 17:22
Endil on paljudes jõgedes aasia karpkala nii palju, et kala ei mahu ujuma, aga süüa seda ei sobi ameeriklastel, sest see on alaväärtuslik kala nende silmis.
p
Püüdke aru saada/ 30. november 2019, 17:32
Ubadest ei saa tuunikala, nagu paekividest ei saa sealiha.
k
Kas/ 30. november 2019, 05:46
uba-tuunikalakese maimuke on roheline herneke?