Ajakiri
Blogid
Galeriid
Turg
Foorum
Telli
Reklaam
Kontakt
Vihje
Rubriigid
A
Ajakiri
B
Blogid
G
Galeriid
T
Turg
F
Foorum
Väljaanded
Õ
Õhtuleht
E
Elu
N
Naisteleht
N
Nipiraamat
T
Toidutare
L
Liigume
T
Tervis
S
Sport
E
Esport
A
Ajalugu
T
Televeeb
K
Kodukiri
Olulised
Telli
Reklaam
Kontakt
Vihje
Sotsiaalmeedia
Facebook
Rss
PRAEGU KUUM
Hüva nõu
Kalade elu
Persoon
Digileht
VALI VÄLJAANNE
Uudised
Ülepüügi valguses: ameeriklased valmistavad ubadest tuunikala ja kasvatavad laboris kalarakke
Toimetas Vidrik Võsoberg
,
25. november 2019, 11:13
Jaga:
M
4 KOMMENTAARI
Nõustun
Õhtuleht Kirjastuse kommenteerimistingimustega
värskemad
parimad
vanimad
e
Eino Taruk
/
3. detsember 2019, 17:23
Olen söönud mõlemat, nii ülikaalist kaaviari kui ka valgumarja. Maitseomadustelt on valgumari kaugelt üle.
+0
-5
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
k
kui ei sobi süüa siis pole liha puudust
/
3. detsember 2019, 17:22
Endil on paljudes jõgedes aasia karpkala nii palju, et kala ei mahu ujuma, aga süüa seda ei sobi ameeriklastel, sest see on alaväärtuslik kala nende silmis.
+2
-1
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
p
Püüdke aru saada
/
30. november 2019, 17:32
Ubadest ei saa tuunikala, nagu paekividest ei saa sealiha.
+11
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
k
Kas
/
30. november 2019, 05:46
uba-tuunikalakese maimuke on roheline herneke?
+5
-0
Vasta
Teata ebasobivast kommentaarist
TOIMETAJA
vidrik.vosoberg@ohtuleht.ee
TELLIMINE JA KOJUKANNE
tellimine@ohtulehtkirjastus.ee
REKLAAM JA KUULUTUSED
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee