Kalale

Uus viis, kuidas heeringat süüa ehk Beduiini köögi mõjutused Pajuväraval 

Heidi Hanso, 12. märts 2019, 17:37
Kuldset kala serveeri kuumalt kartulite, praesaia või salatiga. Heidi Hanso
Kuldset kala serveeri kuumalt kartulite, praesaia või salatiga. (Heidi Hanso)

Pajuvärava talu perenaine Heidi Hanso käis talvel sooja päikese maal Egiptuses ning tuli sealt tagasi ühe põneva retseptiga, mille järgi saab näiteks heeringat või skumbriat valmistada. 

Kõigi Kalale väljaandes ilmunud artiklite täismahus lugemiseks vajuta:

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
vidrik.vosoberg@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee