Kokakool

Krevetipirukas, koorene mereannisupp 

Tekst ja retseptid: Mari-Liis Ilover, Epp Mihkels, 8. märts 2017, 06:00
Foto: mari liis ilover
Mahedamaitseline krevetipirukas sobib hästi pidulikuma õhtusöögi eelroaks või koos sobiva rohelise salatiga iseseisvaks eineks. Kui soovid, võid pirukasse lisada ka pisut kuum- või külmsuitsutatud kala.
Koorene kalasupp on paljude kalasõprade lemmik. Sama suureks lemmikuks võib saada ka pisut vürtsikas mereannisupp, milles võid ära kasutada kõik kala ja mereandide ülejäägid, mida võib tihti sügavkülmast avastada. Eriti ahvatleva supi saad, kui lisad ka värskeid rannakarpe või muid mereande. Mõnus hõõguva mekiga supp sobib hästi nii külmal talveilmal sooja andma kui ka palaval suvepäeval jahutuseks, sest vürtsikas toit seda just teebki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
vidrik.vosoberg@ohtuleht.ee

TELLIMINE JA KOJUKANNE

tellimine@ohtulehtkirjastus.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee